Over ons

Gespecialiseerd in financiële en fiscale dienstverlening
Onze boekhouders en adviseurs helpen u om uw financiële prestaties te verbeteren en om uw financiële doelen en ambities te verwezenlijken. Als u daar behoefte aan heeft, ondersteunen wij u op verschillende gebieden:

• Wij begeleiden u bij het opzetten en bijhouden van een goede boekhouding,
ongeacht in welke sector u actief bent.
• Wij geven advies op fiscaal gebied, zowel aan mkb’ers als aan particulieren.

Onze kernwaarden
Service en kwaliteit zijn onze uitgangspunten, bij alles wat wij doen. Gul Administratie heeft persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid in een hoog vaandel staan bij haar dienstverlening. Indien u geïnteresseerd bent, nog vragen heeft of een offerte wilt kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag.
En als laatste: stiptheid. We doen wat we hebben afgesproken, in de tijd die we zijn overeengekomen. Dan weet u altijd waar u aan toe bent.

Onze diensten op een rij:
• Inboeken van de administratie
• Opstellen en bespreken van de jaarrekening
• Alle relevante belastingaangiften doen
• Salarisadministratie bijhouden
• Opstellen van een ondernemingsplan

Waarom Gul Administratie?

Gul Administratie heeft persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid in eenhoog vaandel staan bij haar dienstverlening. Wij regelen het gehele boekhouding voor uw en uw cijfers zijn altijd wanneer u wilt beschikbaar.

Wij werken tegen een vaste tarief en zo weet u precies wat u elke maand kwijt bent. Geen verrassingen achteraf.

Service en kwaliteit zijn onze uitgangspunten, bij alles wat wij doen. Hierdoor hebben wij altijd tijd voor u. Persoonlijke contact is ook voor ons belangrijk.

Onze team

M Gul

Accountant

Onze tevreden klanten